bike setTerwijl ik dit schrijf zijn mijn koffers en fiets al ingepakt. Alles wat ik nodig zou kunnen hebben is klaar en toch voel ik me erg angstig. Het is een tijdje geleden dat ik een lange periode heb doorgebracht weg van de vrouw en kinderen. Deze keer hebben we een nieuwe pup en ze zit in deze ongelooflijk leuke fase van het bijten van alles wat ze ziet. Toegegeven, ze eet mijn laders niet op omdat ik niet thuis zal zijn, maar er is een beetje plezier om haar door het huis te jagen en de opladerkabel of mijn pantoffels op te halen.

Ik geloof altijd dat ik geluk heb gehad in het leven. Zoals meestal heb ik gekregen wat ik wilde. De laatste paar dagen zijn zwaar geweest wetende dat ik de vrouw een tijdje niet zal zien en dat ze alles thuis moet behandelen terwijl ik weg ben. Het idee om 2 maanden van huis weg te zijn is spannend en tegelijkertijd deprimerend omdat er hier zoveel gebeurt. Ik had een volledig gesprek met mijn Pip (de oudste puppy) over het verzorgen van het huis terwijl ik weg ben. Hij keek me aan alsof hij niet kon begrijpen waarom ik wegging. Iemand vertelde me dat de trans am een ​​rit van je leven was en dat lijkt waar te zijn. Het rijden lijkt een heel klein deel van deze ervaring te zijn. Het vermogen om te gaan met dit gevoel in de maag, de angst Cathy te verlaten, Pip,

Het wonderbaarlijkste gebeurde vandaag. Een vriend van heel veel jaren geleden belde om te vragen of ik kon helpen met een petitie die ze liepen. Ze proberen te voorkomen dat fokkers huisdieren online verkopen. Dit lijkt een goed idee. Met 3 indies thuis heb ik me altijd afgevraagd waarom mensen honden kopen. Waarom niet gewoon adopteren. Niet alleen is het goedkoper, maar er is geen verschil tussen een golden retriever en een Indie. Als je dat op de proef wilt stellen, probeer dan midden in de nacht mijn huis binnen te sluipen en kijk naar mijn jongens + baby meisje in actie. Als je wilt weten welke liefde als gast thuiskomt en je ziet hoe Pip en Noire je een bad geven met hun tong. Misschien is de eerste stap om mensen te laten adopteren en niet om te winkelen, het erg lastig om te kopen. Als je een pup gaat adopteren, vragen ze je een hoop vragen om er zeker van te zijn dat jij en de pup in orde zullen zijn. Geloof me, elke vraag is het waard en het is een volledige 20 minuten opleiding over wat te doen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je een fantastische ervaring hebt.

Voor iedereen die dit leest, meldt u zich aan bij: http://bit.ly/BOPSNOW en onderteken deze petitie. De 30 seconden die je uitgeeft, zullen een verschil veroorzaken.

Als je mijn voortgang wilt bijhouden of me wilt stalken, gebruik dan deze link:  http://www.trackleaders.com/transam18

Voor iedereen die meer wil doen, blijf in je gebeden en als je nog wat meer wilt doen, kun je bidden dat ik ook de loterij win.

Bedankt en God zegene

Nishanth